Muzica curăță sufletele de praful vieții cotidiene, iar o imaginea impecabilă redă bucurie ochilor!

Dragoș a coborât cu emoție scările avionului ce, după 15 ani, l-a adus din nou acasă. 

*

Când a plecat, de mână cu unchiul său, la 18 ani, a fost fericit. Fericit pentru că i s-a oferit ocazia să-și ajute familia și să-și construiască o viață diferită.

La început, a visat să-i aducă măcar odată pe cei dragi, acolo, dar surioara lui, prizonieră a unui handicap ce o restricționa foarte mult, necesita o atenție și o grijă deosebită. O călătorie i-ar fi făcut mai mult rău decât bine. Astfel, a trebuit să renunțe la acest vis, însă nu s-a dat bătut, își putea ajuta sora prin alte mijloace.

**

15 ani în care a reușit să strângă bani frumoși prin muncă multă și cinstită. Obișnuit de mic copil cu greutățile vieții, a fost chibzuit iar sumele câștigate au fost bine chivernisite, pentru ca acum să se întoarcă cu o mică avere.

Știa foarte bine în ce îi va investi: o locație pentru persoanele suferinde, fizic sau psihic. Un omagiu adus surorii lui. 

Locația o avea deja, însă avea nevoie de sfatul unor experți pentru a o dota cu cele mai bune echipamente electronice și a o pregăti, profesional, în a oferi liniște și vindecare, prin sunet și imagine.

***

Înainte de a părăsi țara adoptivă, unul dintre colegi, l-a sfătuit să caute un magazin ce comercializează mărcile Indiana Line și Davis Acoustics. Colegul, iubitor de tehnologie, cunoștea bine ce puteau oferi boxele Indiana Line și boxele Davis Acoustics.

 

 

Boxe Indiana Line
Boxe Indiana Line

– Tehnologia torineză a celor de la Indiana Line, i-a spus el, oferă produse impecabile, reușind să combine cele patru elemente esențiale: finisaj, sunet, design și preț. Muzica ce trece prin ele, oferă ascultătorului o experiență caldă și spectaculoasă. Sunt nemaipomenite pentru proiectul tău. 

 

Boxe Davis Acoustics
Boxe Davis Acoustics

– Boxele de la Davis Acoustics, în schimb, sunt un produs franțuzesc. Creatorii acestora au fost mereu în căutarea perfecțiunii audio, a redării sunetului adevărat, viu, autentic, produs cu acuratețe.

Cu aceste sfaturi în minte, Dragoș a pornit în căutarea celor mai buni profesioniști în domeniu și a produselor de calitate. 

După o examinare minuțioasă a mediului online, Dragoș i-a descoperit pe cei de la AVmall, cel mai cunoscut magazin online de produse și oferte din domeniul Hi-Fi si High-End din Romania. Însă ce i-a plăcut foarte mult, a fost faptul că aceștia oferă posibilitatea de testare a produselor în noul showroom audio-video AVmall, unde se află camere special proiectate și echilibrate acustic. Toate acestea, din dorința de a oferi o experiență inedită și a dezvălui clienților, calitatea produselor pe care le dețin și comercializează.

****

Printr-un simplu apel la AVmall, Dragoș a planificat vizita la showroom.

Odată cu vizitarea showroom-ului, are și posibilitatea de a cere sfaturi direct de la sursă, și, de asemenea, să verifice și calitatea acestora.

Și cine îl poate ajuta, de fapt, în alegerea produselor? Chiar sora lui, Irina. 

Când Irina are crize și dureri, singurele lucruri ce o liniștesc sunt muzica și imaginile din natură. Tocmai de aceea fratele mai mare dorește să-i ofere un astfel de cadou, ei și celor cu probleme similare. 

*****

Marți după-amiază. Dragoș a parcat mașina pe Strada Acvila, numărul 41din sectorul 5, București. Aici se găsește noul showroom a celor de la Avmall. O locație la care au ajuns foarte repede și unde beneficiază și de locuri de parcare. Pentru București acest detaliu este unul extrem de important.

Interiorul showroom-ului a fost gândit într-o manieră deosebită. Eleganța și bunul gust se află într-o simbioză perfectă. De fapt… totul este perfect. Până și Irina este încântată de această atmosferă și chiar dacă nu se poate exprima, i se citește în ochi plăcerea de a se afla acolo.

 

Sunt întâmpinați de zâmbetul tineresc al domnișoarei de la recepție și conduși în biroul unuia dintre consultanți.

Dragoș a început să povestească cu plăcere și încântare despre visul său. A explicat consultantului ce își dorește, ce buget are pentru a investi în acest proiect și ce fel de așteptări.

De-a lungul discuției, au fost trecute în revistă toate echipamentele ce l-ar putea ajuta și a primit explicații pentru fiecare în parte. Consultantul, însă, a lăsat pentru final proba aparaturii pentru a finaliza în mod apoteotic această întâlnire.

Dragoș a explicat situația surorii lui și că ar dori să probeze muzica unită cu imaginea. A avut inclusiv cu el, CD-ul preferat al Irinei, Healing Code Timer by Dr Alex Loyd.

Cei trei au făcut un tur al camerelor. Conform detaliilor primite, fiecare cameră a fost special concepută unui anumit tip de produse, precum: sisteme stereo, sisteme home cinema tradiționale cu Tv, home cinema și videoproiecție, sisteme High-End.

 

Camera în care urmau să trăiască inedita experiență era cea de home cinema și videoproiecție. Aici puteau să se bucure în voie de singura locație destinată videoproiectoarelor Optoma din România, alături de un sistem home cinema ultra performant.

 

Probarea acestei tehnologii a fost ceva deosebit. La final, Irina bătea fericită din palme, iar mamei îi curgeau lacrimi de emoție. Până în acel moment nu au mai trăit o astfel de experiență. Însă ceea ce îl încânta cel mai mult pe Dragoș, era faptul că videoproiectoarele Optoma includ sisteme multicanal Indiana Line și Davis Acoustics. În acest mod putea dărui atât sunet cât și imagine, la o calitate incotestabilă. 

Dragoș era fericit pentru bucuria ce le-a adus-o celor mai dragi persoane din viața lui. Proiectul lui putea prinde viață, putea aduce o rază de lumină și speranță oamenilor bolnavi, dar și familiilor acestora.

În acele momente a realizat cât de important este să găsești specialiști și cât a fost de norocos, întâlnindu-i pe cei de la Avmall

Calitate a produselor, Respect pentru client, Raport calitate-preț foarte bun – toate într-un singur cuvânt – AVmall

Showroom-ul Avmall este locul unde poti testa plăcerea sunetului și satisfacția imaginii impecabile.

Articol scris pentru cea de-a 27 a probă, extra-concurs, din cadrul competiției Superblog 2018.

Surse:

https://www.avsound.ro/produse/

https://blog.avmall.ro/noul-showroom-avmall-str-acvila-nr-41-sector-5-bucuresti/

https://blog.avmall.ro/indiana-line/

https://blog.avmall.ro/davis-acoustics-calitate-si-accesibilitate-fara-compromisuri/

https://www.facebook.com/OptomaRomania/posts/1848204981943982

avmall-300x300

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.