Un Nou Început: www.atlantidei.eu

Un Nou Început: www.atlantidei.eu

În urmă cu aproape 7 luni, atunci când încercam să deslușesc tainele blogosferei, nu m-am gândit niciun moment că mă va capta, atât de puternic, acest hobby.

Dar pentru că erau atât de multe lucruri despre care îmi doream să scriu, am decis să nu nișez blogul și să mă las purtată de inspirație, abordând subiecte dictate de către aceasta.

Însă, cum „necunoscute sunt căile Domnului”, am descoperit competiții de blogging, dar, în același timp, m-am redescoperit pe mine, așa cum nu mă mai cunoscusem niciodată.

Atunci, am decis să urmez și să descopăr acest drum, pas cu pas.

Teama, curiozitatea, entuziasmul, mi-au fost însoțitori de nădejde, iar odată cu publicarea de noi articole, li s-au alăturat și bucuria sinceră și mulțumirea că rândurile mele, au ajuns la inimile voastre, dragi cititori.

Toate aceste motive, m-au determinat să caut soluții pentru a vă oferi vouă, celor care îmi dăruiți din timpul vostru, o experiență plăcută și interesantă, dar și instrumente care să-mi permită să ajung la obiectivul propus.

Atlantidei.eu – același blog, dar care acum are o căsuță numai a lui, schimbând domeniul și renunțând la vechea găzduire ce ne limita, foarte mult, pe amândoi.

Odată cu achiziționarea noului domeniu și al unui loc doar al nostru, avem libertate mai mare de expunere, de monitorizare, de verificare și control, plus alte beneficii pe care, în trecut, nu le puteam accesa.

Până în 15 Decembrie 2019, va fi activ și primul meu blog, cel de pe WordPress, La porțile Atlantidei.

Pentru a nu-l deruta pe maestrul internetului, binecunoscutul Google, cele 88 de articole scrise, au fost împărțite între cele două domenii.

Sunt nerăbdătoare să încep să scriu pe noua interfață. Este o emoție similară cu cea din copilărie. Emoție ce apărea atunci când deschideam un caiet dictando, neîntinat de liniile peniței, simțindu-i parfumul de librărie și al mașinilor de tipar, până în suflet.

Așadar, vă invit, cu drag și entuziasm, să descoperiți viitoare povești, povești, în care imaginația și realitatea, se vor împleti firesc și magic… pentru că Atlantida reprezintă cunoaștere și înțelepciune, un tărâm, ale cărui granițe, doresc să i le conturez din nou, pe  Atlantidei.eu.

19 comentarii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.