Update - Nota la cea de-a III a probă din Spring Superblog 2019 - sponsor Anunțul Telefonic

Update – Nota la cea de-a III a probă din Spring Superblog 2019 – sponsor Anunțul Telefonic

Marți – 19.03.2019 – s-au afișat și rezultatele la cea de-a treia probă, Anunțul Telefonic, iar odată cu acestea, mi se reconfirmă că această ediție nu este pentru mine! Pur și simplu nu rezonez cu juriul!

Am așteptat trei luni și jumătate să înceapă din nou competiția, am pregătit noul blog cum am crezut că este mai bine și mai profesional, am citit și ascultat sfaturile câștigătorilor din edițiile trecute, am muncit la fiecare articol zile întregi…

Rezultatul: să învăț să nu mai am așteptări!

La final, tot ce am făcut a fost, este și va fi pentru mine! Am investit în mine și în visul meu. Și cred că acest lucru este valabil pentru toți bloggerii ce au ales să participe.

Ceea ce încercăm să facem în Superblog este de a oferi un conținut de calitate cititorilor noștri. Încercăm să „îmbrăcăm” reclamele astfel încât să ajungă mai repede și mai ușor la voi, cei care ne citiți. Ne documentăm mult, alteori ne folosim de propriile experiențe pentru a reda cât mai bine informația.

De asemenea, nu trebuie să omitem și premiile ce sunt puse în joc și care da, ne interesează, ne motivează! Până la urmă cine nu dorește să câștige un ban sau mai știu eu ce minune pentru munca depusă?

În sfârșit…

Legat de articolul cu care am participat la această probă… poate a fost scris într-un stil prea „dark”, genul „drama queen”, poate a fost prea complex, greu de digerat sau poate am interpretat greșit ceea ce dorea sponsorul să scoată în evidență. Cert este că articolul nu a rezonat cu juriul…

Utopia mea mi-a adus nota 86, un total de 269 puncte după 3 probe și clasarea, parțială, pe locul 18.

Ocuparea locului 18 în acest moment nu este un merit doar al meu. Mă aflu pe această poziție deoarece la probe nu există o participare totală a celor înscriși…

Update - Nota la cea de-a III a probă din Spring Superblog 2019 - sponsor Anunțul Telefonic
Nota: 86; Total puncte după 3 probe: 269; Loc parțial în clasament: 18

Povestea unei societăți în care anunțurile publicitare nu mai exist, poate fi găsită pe noul blog, www.atlantidei.eu, la acest link:

Utopie sau Distopie? O istorie imaginară a Umanității

Înainte de a încheia, doresc să le felicit pe cele trei câștigătoare ale probei cu nr. 3:

  • Oana Pană – al cărei articol a obținut punctajul maxim – 96 p. Articolul ei îl puteți regăsi în linkul de mai jos:

Mica publicitate,sursa mea de inspirație

  • Cătălina Coman – al cărei articol a obținut punctajul de 95 p. Articolul ei îl puteți regăsi în linkul de mai jos:

Azi “e” trei la preț de patru 

  • Roxana – Gabriela Clapa – al cărei articol a obținut punctajul de 95 p. Articolul ei îl puteți regăsi în linkul de mai jos:

Anunţul publicitar care ne-a schimbat viaţa

Urmează joi – 21.03.2019rezultatele la Borealy! Va fi oare o altă dezamăgire sau doar o altă poveste în Jurnal de Sring Superblog 2019 by Lelia Iancu?

Vă mulțumesc că mă urmăriți și-mi doresc, ca împreună, să finalizăm acest concurs!

18 comentarii

  1. Lelia, categoric, evident si absolut… te inteleg perfect! La proba asta… am avut un soc in clipa in care mi-am vazut nota. Trec peste partea in care egoul meu se astepta sa am un articol castigator, dar… nici in visele cele mai rupte de realitate nu m-as fi asteptat la nota primita.

    Ca si tine… ca si Eva… am ajuns la concluzia ca ceva nu e in regula in aceasta editie. Ma refer strict la unele jurii.

    Organizatorii imi sunt dragi, dragi si ii admir ca… stand intre ciocan si nicovala inca rezista asa bine.

    Am fost tentata sa abandonez si eu. Ma pot „lauda” ca sunt o persoana… nu ocupata ci extraordinar de ocupata. Am rezistat tentatiei dar… nu ma pot opri sa ma intreb de ce as continua sa-mi bat joc de timpul pe care il pot aloca altor proiecte.

    Si totusi… cred ca doar de dragul Claudie isi al lui Albert merg mai departe. O sa incerc sa scriu articole „de nivelul meu” desi… ultimele doua jurii au cam reusit sa-mi blocheze creativitatea cu calificativele acordate. 🙂

    Nu au reusit insa sa-mi zdruncine increderea in care o am in mine. Stiu ce pot, stiu la ce nivel ma aflu si stiu ce avantaje aduc articolele scrise de mine… clientilor.

    Teimbratisez ccu drag si te „felicit”pentrunota obtinuta la aceasta proba. Este, oricum, mai mare decat a mea :-))))

    Apreciat de 1 persoană

    • Așa este, Mirela! De aceea, i am zis și Evei sa se mai gândească referitor la retragerea anunțată! Competiția in sine este f frumoasa, Claudia și Albert sunt extraordinari… reacțiile noastre sunt acestea din cauza faptului ca punem suflet…dar la final, contează ceea ce livram cititorilor noștri. Dacă ei apreciază cred ca ne am împlinit scopul! Ma bucur ca nu renunți! Mult succes și vedem ce o mai fi! 😘🤗

      Apreciază

    • O explicație astrologică ar fi ca este Mercur (planeta comunicării) retrograd și poate de aceea nu găsim modalitatea corecta…asta ca o consolare, dar Eva, atâta timp cât scriem cu implicare și documentat, putem considera ca ne-am atins scopul. Prefer sa gândesc așa pentru a continua! In definitiv, este o experiența oricât de mari sunt dezamăgirile acesteia! Mult succes și sper sa revii asupra deciziei! Eu te susțin 😘🤗

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.